contact@noblesse-bridal.ro
Programări: 0754 339 983

About Us

Despre Noblesse Bridal

In cei 9 ani de activitate am facut sute de mirese fericite!!

Incepand cu 2019 avem o colaborare noua cu trei branduri calitative, Vasylkov, Elena Vasylkova si Luce Sposa!!

Rochiile se aduc pe baza de comanda ferma, in maximum 2 luni de la data comenzii!!

Rochiile se realizeaza dupa inaltimea miresei inclusiv tocul din ziua nuntii, iar croitoreasa noastra o va ajusta doar daca este necesar in talie, daca mai slabiti datorita stressului aferent organizarii evenimentului!!

Dupa eveniment, aveti posibilitatea sa va vindeti rochia la o licitatie internationala organizata pe site-ul producatorului, dupa ce o curatati si acesta o evalueaza pe o scara de la A la E, in functie de gradul de uzura vizibil!

Eleonor

Rochie tip sirena

Tulle fin, broderie speciala si margelute aplicate manual, pentru o rochie cu un aer romantic si modern!!

CONTACT ME

Eleonor

Detalii spate

Spate cu un decolteu generos, in trend cu tendintele anului

CONTACT ME

Eleonor

ROCHIE TIP SIRENA

Tulle-ul care coboara de pe umeri ii da o nota de senzualitate aparte. Acesta poate fi comandat detasabil, pentru lejeritate pe ringul de dans!!

CONTACT ME

Coafura mireasa

Recomandare

Va propunem si o coafura care sa completeze minunata rochie, coafura pe care o putem realiza la Salon Noblesse, in aceeasi incinta unde gasiti si rochiile de mireasa!!

CONTACT ME

Doing the right thing,
at the right time.

15

SPECIALISTS

999

WEDDINGS

1

LOCATIONS

20

PARTNERS

01. Experiență

De peste 9 ani am cautat sa aducem cele mai frumoase modele de rochii de mireasa, pentru a satisface toate gusturile si toate bugetele mireselor!!

02. Profesionalism

Colaboram cu cele mai bune branduri de rochii, care lucreaza cel mai atent si acorda interes sporit detaliilor, astfel incat mireasa Noblesse sa se diferentieze clar in tabloul nuntii!!

03. Garanție

Garantam ca rochia va arata exact ca pe catalog sau ca pe site, in caz contrar va returnam avansul fara discutii sau va oferim un discount semnificativ. In cei peste 9 ani s-a intamplat o singura data ca rochia comandata sa vina cu o trena mai scurta decat am comandat-o!!

04. Calitate

Colaboratorii nostri lucreaza cu cele mai fine tulle-uri, cele mai alese dantele si cele mai frumoase accesorii. Avem 9 ani de participari la targuri de nunti, unde am fost mereu apreciati pentru calitatea rochiilor prezentate!!